Vi som jobbar på STYLE

SofiaBild2

Jag heter Sofia Laurantzon. Jag brinner för frisöryrket och älskar att jobba med hår och möta dig som kund. Efter 18 års anställning som frisör, varav 6 år på en stor och populär salong i centrala Göteborg, med gesällbrev 2002, mästarbrev 2014 och yrkeslärarexamen 2015, har jag nu äntligen uppfyllt min dröm – att öppna min egen salong! Våren 2016 slog jag upp portarna för STYLE. Nu har jag funnit den perfekta kombinationen att både jobba som frisörlärare och att vara frisör på min egen salong med mina fantastiska kollegor.

 

caroline161101

Jag heter Caroline Eriksson. Jag gick min frisörutbildning på Storsjögymnasiet, där jag hade Sofia som lärare. Nu gör jag min lärlingstid här på STYLE. Jag är nyfiken på att lära mig nya saker och gillar när jag får ta hand om dig som kund.

Jag erbjuder alla behandlingar till 30% rabatt, och du är välkommen till mig på STYLE.

 

Jag heter Anna Tchoumatchenko. Jag har gjort min frisörutbildning på John Bauer-gymnasiet, där Sofia var min lärare. Jag tog studenten 2014 och har sedan dess jobbat som frisör. Gesällbrev tog jag november 2016. Jag älskar att jobba med hår, men även med dig som kund. Det är viktigt för mig att du som kund trivs – både med behandlingen och din nya frisyr.

Jag är på STYLE alla vardagar och vissa lördagar.

 

Jag heter Ida Rodeholt. Min frisörutbildning gjorde jag på John Bauer-gymnasiet, och tog studenten 2012. Jag har genomfört alla mina lärlingstimmar, men har inte gjort mitt gesällprov än. Därför erbjuder jag alla behandlingar till 10% rabatt. Jag är lyhörd och noggrann, och brinner lite extra för färg och färgförändringar.

Jag är flexibel i mina tider på STYLE, och erbjuder även lördagstider.

 

Jag heter Matilda Eriksson. Jag går andra året på frisörprogrammet på Storsjögymnasiet. Eftersom jag precis har påbörjat min praktik erbjuder jag alla behandlingar till halva priset.

Jag är på salongen på måndagar.