Vi som jobbar på STYLE

SofiaBild2

Jag heter Sofia Laurantzon. Jag brinner för frisöryrket och älskar att jobba med hår och möta dig som kund. Efter 18 års anställning som frisör, varav 6 år på en stor och populär salong i centrala Göteborg, med gesällbrev 2002, mästarbrev 2014 och yrkeslärarexamen 2015, har jag nu äntligen uppfyllt min dröm – att öppna min egen salong! Våren 2016 slog jag upp portarna för STYLE. Nu har jag funnit den perfekta kombinationen att både jobba som frisörlärare och att vara frisör på min egen salong med mina fantastiska kollegor.

 

Jag heter Maja Östman. Jag tog studenten i juni 2016 från Hantverksprogrammet på Storsjögymnasiet, med inriktning frisör. Där var Sofia min frisörlärare. Jag är noggrann och strävar efter att göra dig som kund nöjd.

Jag gör nu min lärlingstid på STYLE, och erbjuder alla behandlingar till 20% rabatt. Du är välkommen till mig på STYLE alla vardagar i veckan, och jag erbjuder även kvällstider.

 

susanne161101

Jag heter Susanne Langhammer. Under gymnasiet genomförde jag frisörutbildningen tillsammans med Sofia. Vi har även jobbat tillsammans som frisörlärare. Gesällbrevet tog jag 2002 och mästarbrevet 2013. Under mina 19 år som frisör har jag varit på olika salonger i Umeå, Karlskrona och Östersund.

Det jag gillar med yrket är att möta dig som kund och jag gör allt för att du ska trivas med din nya frisyr och färg. Jag håller på att plugga för tillfället, så om du vill boka en tid hos mig, kontakta salongen på telefon.

 

caroline161101

Jag heter Caroline Eriksson. Jag går tredje året på Storsjögymnasiets hantverksprogram, med inriktning frisör. Där är Sofia min lärare. Under min gymnasietid kommer jag att göra min praktik på STYLE en dag i veckan. Jag är nyfiken på att lära mig nya saker och gillar när jag får ta hand om dig som kund.

Jag erbjuder alla behandlingar till 40% rabatt, och du är välkommen till mig på STYLE på fredagar.

 

Jag heter Anna Tchoumatchenko. Jag har gjort min frisörutbildning på John Bauer-gymnasiet, där Sofia var min lärare. Jag tog studenten 2014 och har sedan dess jobbat som frisör. Gesällbrev tog jag november 2016. Jag älskar att jobba med hår, men även med dig som kund. Det är viktigt för mig att du som kund trivs – både med behandlingen och din nya frisyr.

Jag är på STYLE alla vardagar och vissa lördagar.