Vi som jobbar på STYLE

Jag heter Sofia Laurantzon. Jag brinner för frisöryrket och älskar att jobba med hår och möta dig som kund. Efter 18 års anställning som frisör, varav 6 år på en stor och populär salong i centrala Göteborg, med gesällbrev 2002, mästarbrev 2014 och yrkeslärarexamen 2015, har jag nu äntligen uppfyllt min dröm – att öppna min egen salong! Våren 2016 slog jag upp portarna för STYLE. Nu har jag funnit den perfekta kombinationen att både jobba som frisörlärare och att vara frisör på min egen salong med mina fantastiska kollegor.

Jag heter Caroline Eriksson. Jag gick min frisörutbildning på Storsjögymnasiet, där jag hade Sofia som lärare. Studenten tog jag 2018. Efter det gjorde jag mina lärlingstimmar på STYLE. Nu är jag äntligen färdigutbildad frisör med gesällbrev.  Jag är nyfiken på att lära mig nya saker och gillar när jag får ta hand om dig som kund. Jag är på salongen tisdag-fredag varje vecka.

Du är hjärtligt välkommen till mig på STYLE.

Jag heter Anna Tchoumatchenko. Jag har gjort min frisörutbildning på John Bauer-gymnasiet, där Sofia var min lärare. Jag tog studenten 2014 och har sedan dess jobbat som frisör. Gesällbrev tog jag november 2016. Jag älskar att jobba med hår, men även med dig som kund. Det är viktigt för mig att du som kund trivs – både med behandlingen och din nya frisyr.

Jag är på STYLE alla vardagar.

Jag heter Matilda Eriksson. Jag har precis tagit studenten från frisörprogrammet på Storsjögymnasiet. Mina lärlingstimmar kommer jag att göra på STYLE där jag också har gjort min praktik under skoltiden. Det är mycket utvecklande att vara på salongen då jag lär mig nya saker hela tiden och får träffa massa trevliga människor. Jag erbjuder alla behandlingar till 10% rabatt.

Jag är på salongen måndagar till fredagar.

Jag heter Wilma Johansen. Jag går tredje året på frisörprogrammet på Storsjögymnasiet. Nu har vi äntligen börjat vår praktik. Jag kommer att vara på STYLE varje fredagar under hela trean. Under hela året erbjuder jag klipp och färgbehandlingar med 30% rabatt. För tidsbokning ring 063-131070.

Välkommen till mig! Hoppas att jag får äran att ”träna” på ditt hår.