Vi som jobbar på STYLE

SofiaBild2

Jag heter Sofia Laurantzon. Jag brinner för frisöryrket och älskar att jobba med hår och möta dig som kund. Efter 18 års anställning som frisör, varav 6 år på en stor och populär salong i centrala Göteborg, med gesällbrev 2002, mästarbrev 2014 och yrkeslärarexamen 2015, har jag nu äntligen uppfyllt min dröm – att öppna min egen salong! Våren 2016 slog jag upp portarna för STYLE. Nu har jag funnit den perfekta kombinationen att både jobba som frisörlärare och att vara frisör på min egen salong med mina fantastiska kollegor.

caroline161101

Jag heter Caroline Eriksson. Jag gick min frisörutbildning på Storsjögymnasiet, där jag hade Sofia som lärare. Nu gör jag min lärlingstid här på STYLE. I mars är jag äntligen färdigutbildad frisör då jag ska göra mitt gesällprov. Jag är nyfiken på att lära mig nya saker och gillar när jag får ta hand om dig som kund. Nu har jag även utbildat mig till fransstylist. För bokning av fransar kontakta salongen via telefon, 063-131070. Alla hårbehandlingar går att boka via telefon eller hemsidan.

Jag erbjuder alla behandlingar till 10% rabatt, och du är välkommen till mig på STYLE.

Jag heter Anna Tchoumatchenko. Jag har gjort min frisörutbildning på John Bauer-gymnasiet, där Sofia var min lärare. Jag tog studenten 2014 och har sedan dess jobbat som frisör. Gesällbrev tog jag november 2016. Jag älskar att jobba med hår, men även med dig som kund. Det är viktigt för mig att du som kund trivs – både med behandlingen och din nya frisyr.

Jag är på STYLE alla vardagar och vissa lördagar.

Jag heter Matilda Eriksson. Jag har precis påbörjat tredje året på frisörprogrammet på Storsjögymnasiet. Det är utvecklande att vara på praktik då jag lär mig nya saker hela tiden och får träffa massa trevliga människor. Jag erbjuder alla behandlingar till 30% rabatt.

Jag är på salongen alla fredagar och lov.

Jag heter Julia Blom. Jag går andra året på frisörprogrammet på Storsjögymnasiet. Där har vi precis börjat med kundpass. Det är roligt och lite pirrigt. Jag kommer även att ta kunder på STYLE. Jag utför enklare klipp och färgbehandlingar med 50% rabatt. För tidsbokning ring salongen på 063-131070. Jag är på STYLE varje måndag.

Hoppas vi ses!