Vi som jobbar på STYLE

Jag heter Sofia Laurantzon. Jag brinner för frisöryrket och älskar att jobba med hår och möta dig som kund. Jag har 25 års erfarenhet som frisör, varav 6 år på en stor och populär salong i centrala Göteborg, och tog gesällbrev 2002, mästarbrev 2014 och yrkeslärarexamen 2015. Våren 2016 slog jag upp portarna för STYLE i Östersund. Sju år senare har jag nu öppnat STYLE i Föllinge. Under 10 års tid kombinerade jag frisörläraryrket med att jobba på salong. Nu lägger jag all min tid på min passion – min salong med mina fantastiska kollegor.

Jag heter Matilda Eriksson. Jag gjorde min frisörutbildning på Storsjögymnasiet och tog studenten 2020. Mina lärlingstimmar gjorde jag på STYLE där jag också har genomfört min praktik under skoltiden. Mitt gesällprov gjorde jag 2022. Det är mycket utvecklande att vara på salongen då jag lär mig nya saker hela tiden och får träffa massa trevliga människor. Nuförtiden hittar ni mig mestadels på vår nyöppnade salong i Föllinge, måndagar till fredagar. Jag kommer även att vara på salongen i Östersund emellanåt.

Hoppas vi ses vare sig det blir i Föllinge eller Östersund.

Jag heter Wilma Johansen. Jag har gått på frisörprogrammet på Storsjögymnasiet. Nu har jag gjort klart mina 2000 lärlingstimmar. Jag har gjort mitt gesällprov och har därmed uppnåt min dröm att bli färdigutbildad frisör. Jag är på STYLE varje måndag till fredag och erbjuder även kvällstider. För tidsbokning ring 063-131070 eller boka online.

Välkommen till mig! Hoppas att jag får äran att fixa ditt hår.

Jag heter Jennie-Lee Alexius. Jag är färdigutbildad frisör med gesällbrev och kommer nu även att påbörja min mästarbrevsutbildning. Jag är även utbildad Hairtalk/BHBD-stylist. Min frisörutbildning gick jag på Storsjögymnasiet där jag tog studenten 2018. Det jag brinner mest för i frisöryrket är långa hår och naturliga färgresultat. Jag ser fram emot alla spännande möten jag får ha tillsammans med dig som kund.

Jag är på salongen måndag till fredag. Hoppas vi ses!

Jag heter Moa Forsström. Jag har precis tagit studenten från frisörprogrammet på Storsjögymnasiet. Under tvåan och trean gjorde jag min praktik en dag i veckan på STYLE. Nu gör jag mina lärlingstimmar på salongen. Jag är på plats måndag till fredag och erbjuder även kvällstider. Jag erbjuder 20% rabatt på alla behandlingar.

Jag ser fram emot att få fixa ditt hår!

Jag heter Jennifer Dahlin. Jag är utbildad fransstylist och har gjort fransar i 2 år. Naglar har jag gjort i hela 10 år. Nu utför jag även lashlift och browlift. Jag älskar att få kunder att känna sig extra fina och det tillsammans med känslan att få känna sig ompysslad ger förhoppningsvis en fantastisk upplevelse hos mig.

Jag är på salongen måndag till fredag. Vi ses!

Jag heter Nelly Isaksson. Jag är utbildad till att göra lashlift och browlift. Vanlig bryn- och fransfix kan ni också göra hos mig. Jag har även gått en kurs för gellack. Ni hittar mig på salongen i Föllinge, där jag även erbjuder kvällstider. För bokning ring 0645-564141 eller boka online.

Hoppas vi ses!