Vi som jobbar på STYLE

Jag heter Sofia Laurantzon. Jag brinner för frisöryrket och älskar att jobba med hår och möta dig som kund. Jag har 24 års erfarenhet som frisör, varav 6 år på en stor och populär salong i centrala Göteborg, och tog gesällbrev 2002, mästarbrev 2014 och yrkeslärarexamen 2015. Våren 2016 slog jag upp portarna för STYLE. Under 10 års tid kombinerade jag frisörläraryrket med att jobba på salong. Nu lägger jag all min tid på min passion – min salong med mina fantastiska kollegor.

 

Jag heter Matilda Eriksson. Nu är jag äntligen färdigutbildad frisör då jag har klarat mitt gesällprov. Jag gjorde min frisörutbildning på Storsjögymnasiet och tog studenten 2020. Mina lärlingstimmar gjorde jag på STYLE där jag också har gjort min praktik under skoltiden. Det är mycket utvecklande att vara på salongen då jag lär mig nya saker hela tiden och får träffa massa trevliga människor.

Jag är på salongen måndagar till fredagar.

 

 

Jag heter Wilma Johansen. Jag har gått på frisörprogrammet på Storsjögymnasiet. Nu har jag gjort klart mina 1000 första lärlingstimmar. Jag har 1000 timmar kvar till jag får göra gesällprovet och därmed uppnåt jag min dröm att bli färdigutbildad frisör. Jag är på STYLE varje måndag till fredag och erbjuder även kvällstider. Jag har 10% rabatt på alla behandlingar. För tidsbokning ring 063-131070 eller boka online.

Välkommen till mig! Hoppas att jag får äran att fixa ditt hår.

 

Jag heter Jennie-Lee Alexius. Jag är färdigutbildad frisör med gesällbrev. Min frisörutbildning gick jag på Storsjögymnasiet. Jag tog studenten 2018. Det jag brinner mest för i frisöryrket är långa hår och kreativa färgbehandlingar. Jag ser fram emot alla spännande möten jag får ha tillsammans med dig som kund.

Jag är på salongen måndag till fredag. Hoppas vi ses!

 

 

Jag heter Moa Forsström. Jag går tredje året på frisörprogrammet på Storsjögymnasiet. Min praktik gör jag på STYLE. Jag är på salongen varje fredag och jag kommer även att vara på salongen vissa lov. Jag tycker att det är så kul att vara på salongen och att få jobba ”på riktigt”. Jag erbjuder 30% rabatt på alla behandlingar.

Jag ser fram emot att få fixa ditt hår!

Jag heter Jennifer Dahlin. Jag är utbildad fransstylist och har gjort fransar i 2 år. Naglar har jag gjort i hela 10 år. Jag älskar att få kunder att känna sig extra fina och det tillsammans med känslan att få känna sig ompysslad ger förhoppningsvis en fantastisk upplevelse hos mig.

Jag är på salongen måndag till lördag. Vi ses!